Gameplay video úvodních deseti minut hry

Server DualShockers zveřejnil gameplay video z úvodních 10 minut hry. Nemusím snad připomínat, že video obsahuje spoilery, takže pokud nechcete přijít o překvapení, nečtěte dále.

Video není příliš kvalitní, jedná se o kamerovou nahrávku a na začátku hraje místo originálního zvuku skladba Still Alive z prvního dílu. Pojďme si shrnout informace, kterých si můžeme ve videu všimnout:

  • Úvod v Aperture Science Relaxation Center s usnutím a probuzením o několik set let později známe již z předchozích zpráv.
  • Portal 2 bude rozdělen na kapitoly. První kapitola má název The Courtesy Call, tedy něco jako Zdvořilostní návštěva.
  • Wheatley uvede naši odpočinkovou místnost do pohybu. Stěny místnosti se začínají hroutit a dovnitř dopadá světlo z okolí. Po grafické stránce vypadá tato scéna parádně.
  • Stěnou v dokovací stanici se probouráme do testovací komory 00 z původního Portalu a pokračujeme do lehce modifikované komory 01, kde ovládáme portál pomocí tlačítek
  • Následuje skok do pozdější části hry, kdy již máme Portal Gun. Vidíme dva levely s Aerial Faith Plate, novým herním prvkem pracujícím na principu katapultu. Tyto levely jsme mohli vidět již v dřívějších ukázkách, jsou ale také lehce pozměněné.

7 komentářů u Gameplay video úvodních deseti minut hry

  1. Lubci50cal napsal:

    úvod bol epic

  2. honza napsal:

    úžasný, ale ten byt jsem si představoval mnohem více futuristycký, v portalu (1) ten „byt“ vypadal teda více futurusticky než ten za pár set let :D, jinak souhladím Lubci50cal 🙂

  3. honza napsal:

    tadyta hra má 1 velkou chybu, vyjde až za 2 měsíce 🙁 😀

  4. SnEaK napsal:

    kdyby to nepřeložily tak by to uš vlastně vyslo ne? 😀

  5. SnEaK napsal:

    taky si tam mužete všimnout v 5:26 Chell jak vypádá sice to není kvalitní moc 😀 ale jen tak pro zajímavost :):D

  6. honza napsal:

    to je pravda SnEaKu, ale musíš jít na youtube a potom tam nastavit nejlepší rozlišení (myslím že 720p) potom si jí můžeš dobře prohlídnout 😉

  7. SnEaK napsal:

    jj koukal jsem 😀

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Avatary zajišťovány službou Gravatar. Vyžadované informace jsou označeny *

*