Krátké zprávy #13 – Nový artwork Chell, hra dokončena

  • ChellServer Kotaku zveřejnil nový artwork Chell. V článku se také můžeme dočíst, proč nebyl použit původní návrh a vrátila se oranžová kombinéza. V pokračování ji Chell nebude mít celou oblečenou, ale vrchní část bude mít uvázanou kolem pasu. To jí přidá více na osobitosti oproti prvnímu dílu, kde byla spíše anonymní testovací subjekt.
  • Pokud sledujete Twitter kanál této stránky, tak už to asi víte, ale opakování je matka moudrosti. Šéf Valve Gabe Newell prohlásil, že Portal 2 je již kompletně hotový. Nyní musí projít různými schvalovacími procesy, musí se vylisovat média a podobně.
  • Další zpráva se týká kooperativního traileru. Ten byl sice zveřejněn už v prosinci v rámci VGA 2010, ale nyní jej Valve na svém YouTube kanále označilo jako intro ke kooperativní části hry.
  • U YouTube ještě chvíli zůstaneme. Na pozadí oficiálního kanálu Valve se objevil zajímavý obrázek (viz níže). Jsou na něm vidět Atlas a P-body a dva dosud nezveřejněné prvky. První vypadá jako menší tlačítko, které se spíná koulí. Že by Weighted Storage Sphere? Druhou novinkou jsou nové symboly na zdi.
  • Na závěr tu mám tip na zajímavý doplněk pro všechny fanoušky hry Portal. Pokud jste alespoň trochu zruční, můžete si vytvořit tento povedený stojánek na knihy nebo DVD. Pokud se do toho někdo pustí, určitě se pak pochlubte v komentářích…

Portal 2 YouTube pozadí

10 komentářů u Krátké zprávy #13 – Nový artwork Chell, hra dokončena

  1. honza napsal:

    ta chell vypadá pěkně, a to co je za roboty (to kulaté) je podle mě vylepšený robot, který vyleze ze země a potom na nás začne střílet rakety, vyděli jsme ho ve finálních částí portálu (1) na Weighted Storage Sphere je to podle mě moc malé

  2. SnEaK napsal:

    to si myslim že nebude střilet podle mě to bude mit stejnou fuknkci jako kostka 🙂

  3. honza napsal:

    já si stejně myslím, že je to vylézající vraždící robot XD,ale uvidíme 😀

  4. Lubci50cal napsal:

    ale tá Chell je stejně vydarená XD

  5. Will napsal:

    Hlavně, weighted storage sphere mi přijde jako blbost už z názvu 😀
    Sice je pravda, že v bonus verzi chamberu 17 nahrazovala companion cube, ale jinak neměla tahle „koule“ ve hře žádný účel (jen v této bonus mapě + se dala spawnnout cheat příkazem).

  6. Jasper napsal:

    Uvidíme, co to nakonec bude, jestli to tam vůbec bude… Každopádně ta „základna“ vypadá úplně totožně jak normální tlačítko, jen v menším provedení a se žlutým podsvícením místo modrého.

  7. Lubci50cal napsal:

    žlto podsvietené tlačítko, žltý pás na guli – vyzerá to tak že to budú tlačítka, ktorím nie je jedno čo na ne položíte

  8. honza napsal:

    to je možný Lubci50cal, navíc v minulém videu (prvních 10 min hraní) zatěžující kostka změnila při dotyku s tlačítkem barvu z modré na žlutou a ta koule je taky žlutá (ty pruhy), měním svůj názor, není to robot, protože z toho tlačítka jde ten žlutý pruh ke dveřík, a ten robot ty veře otevřít nemůže, to by nedávalo smysl 🙂

  9. Cake napsal:

    no u těch značek, tak to budou asi nějaké dílčí úkoly, aby se dalo pokračovat. Ta šipka dolů/trojúhelník bude asi nějak souviset s tím divným spínačem a koulí, protože ta značka je hned u toho. u toho křížku, tečky a měsíce fakt nevim, třeba vás něco napadne… 🙂

  10. Connor napsal:

    Taky si myslim, že to bude něco jako kostka, jako když zapadne kulička do ďůlku a spustí nějakej mechanismus

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Avatary zajišťovány službou Gravatar. Vyžadované informace jsou označeny *

*