Další videa z veletrhu CES

Veletrh spotřební elektroniky CES je v plném proudu a začínají se objevovat další gameplay záběry ze hry Portal 2. První video natočil Tomáš Holčík z Živě.cz. V česky komentovaných záběrech se můžeme dozvědět, že level prezentovaný na CESu není přímo ze hry. Jedná se o speciální level navržený přímo pro pohybový ovladač od firmy Razer. Těchto levelů bude k dispozici více a nejspíše budou součástí balíku s názvem Sixense Motion Pack.

Ve druhém videu je stejná část levelu, která byla vidět již na tiskové konferenci Intelu. V úvodních sekundách si můžeme všimnout, že portál je viditelný i přes různé předměty. Tato vlastnost byla ukázána již v záběrech z coop verze hry. Za zmínku stojí také nové zvuky. Zničení střílny již není doprovázeno zvukem vybuchujícího granátu ze hry Half-Life 2, ale novým zvukem.

Stejné video, jen z jiné kamery, je zde. Zajímavostí v této verzi je krátký záběr na menu hry s otevřenou konzolí. O obrazovky lze mimo jiné vyčíst, že level má název sixense_ces_demo.

4 komentáře u Další videa z veletrhu CES

  1. Will napsal:

    K viditelnosti portálů – neřekl bych že je to vlastnost, spíš mi to přijde jako (aspoň pro mě) poněkud otravný bug, který se doufám ve finální hře nebude vyskytovat.

  2. Jasper napsal:

    Je to možné. Ale pokud to je bug, tak mi nejde do hlavy, proč to neopraví a pořád to ukazují… Před pár měsíci to bylo třeba tomto videu http://www.youtube.com/watch?v=2BPsrWNYKMY, ve kterém mi to celkem i dává smysl. Čtyři portály, možná to je pro přehlednost. Možná to je volitelná vlastnost, která půjde vypnout. A třeba ten bug 😀

  3. SnEaK napsal:

    To není bug ja sem nekde četl že to je pro vetší přehlednost že porty vidis prez zed.
    A ješte sem se chtěl zeptat nevíte jak to bude z demoverzi?
    Protože us je tolik video z gameplayem že by mohl bejt demo.

  4. Jasper napsal:

    Ohledně dema nejsou žádné informace. Například u L4D2 vyšlo nějak měsíc před vydáním hry a ze začátku bylo exkluzivně pro lidi s předobjednávkou. Takže můžeme jen tipovat, zda to u Portalu bude podobně…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Avatary zajišťovány službou Gravatar. Vyžadované informace jsou označeny *

*