Nové gameplay video z výstavy CES

V Las Vegas se právě koná největší veletrh spotřební techniky CES a nečekaně se zde objevil i Portal 2. Na tiskové konferenci společnosti Intel, které se zúčastnil i šéf Valve Gabe Newell, byla předvedena krátká demonstrace hraní Portalu 2 na platformě Intel Sandy Bridge a s využitím pohybového ovladače Razer Sixense. Video si můžete prohlédnout níže, popřípadě v mírně rozšířené verzi na serveru Engadget.

Vidět můžeme novou funkci portálové pušky pro manipulaci s předměty i na větší vzdálenosti. Podobná funkce byla představena už v technologickém demu k Half-Life 2 v roce 2003. Za zmínku stojí také nová speciální kostka, u které můžeme dynamicky měnit její tvar a velikost, což se dá přímo využít k řešení úkolů.

Video zatím není v lepší kvalitě. Až se objeví, určitě ho najdete zde na webu. Momentálně také není zcela jisté, zda budou tyto nové herní prvky i v samotné hře, nebo byly vytvořeny pouze pro účely prezentace pohybového ovládání. Intel totiž pohybové ovládání včetně manipulace s předměty na větší vzdálenost předváděl již v modifikaci pro původní Portal na loňském veletrhu Computex.

1 komentář u Nové gameplay video z výstavy CES

  1. Lubci50cal napsal:

    lol physgun z GM x)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Avatary zajišťovány službou Gravatar. Vyžadované informace jsou označeny *

*