Krátké zprávy #8 – pět důvodů, IGF, Razer Hydra, statistiky

  • Erik Wolpaw, který má na starosti scénář pro Portal 2, se rozpovídal pro Official Xbox 360 Magazine a vyjádřil 5 důvodů, proč bude Portal 2 ještě lepší, než jeho předchůdce. Herní doba bude více jak 10 hodin, ve hře je spousta překvapení, která nebudou před vydáním odhalena, kooperativní mód se čtyřmi portály kompletně změní náš pohled na hru. Pěkné shrnutí článku v češtině si můžete přečíst třeba na serveru Slum.cz.
  • Byli ohlášeni výherci studentské soutěže IGF Student Showcase. V roce 2006 vyhrála hra Narbacular Drop, jejíž tvůrci začali pracovat pro Valve a vytvořili původní Portal. V roce 2009 zase vyhrála hra Tag: The Power of Paint, jejíž tvůrci již také pracují ve Valve a přinesli do hry Portal 2 technologii barevných gelů, které dokážou měnit vaše schopnosti. Může se tak stát, že nápady nadaných studentů letošního ročníku uvidíme někdy v budoucnu v dalších hrách od Valve…
  • Server Joystiq potvrdil, že vyjde balení hry Portal 2 s ovladačem Razer Hydra a několika speciálními levely pro tento ovladač. Cena samotného ovladače by se měla pohybovat kolem 100$.
  • Portal statistikyNa naší fanstránce přibyla malá specialitka. Na stránce statistiky.portal2game.cz najdete statistiky českých a slovenských hráčů hry Portal. Jedná se spíše o takový experiment, statistiky vycházejí pouze z achievementů, jelikož Valve jiná data u hry nenabízí. U pokračování Portal 2 snad bude k dispozici více dat, různé žebříčky a podobně.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Avatary zajišťovány službou Gravatar. Vyžadované informace jsou označeny *

*