Krátké zprávy #26 – Slevy, soutěž, Gamescom

  • Atlas s předmětem Goo Gear SnorkelPortal 2 byl na Steamu trvale zlevněn. Aktuální cena je příjemných 22,49€, což je v přepočtu přibližně 550,- Kč. Pokud tedy hru ještě nevlastníte, je na zvážení, zda je pro vás tato cena přijatelná.
  • Ve slevě jsou aktuálně i předměty v Robot Enrichment obchodě. Pokud vám záleží na vzhledu vašich robotů v kooperativním režimu, můžete si nyní koupit například balíček 42 předmětů s názvem Complete Pack se 79% slevou. Místo 34,08€ zaplatíte 6,99€.
  • Když už jsem u těch předmětů, tak mám ještě jednu zprávičku, která se odehrála během mé dovolené. V rámci letních slev Summer Camp 2011 bylo možno zdarma získat Goo Gear Snorkel, tedy šnorchl a plavecké brýle pro Atlase i P-bodyho. Povedlo se to někomu z vás?
  • Příští týden se v Kolíně nad Rýnem koná výstava Gamescom a Valve samozřejmě nebude chybět. I když se budou soustředit hlavně na svou novou hru Dota 2, která zde bude poprvé představena veřejnosti, snad se dozvíme i něco o slibovaném DLC pro Portal 2.
  • V souvislosti s DLC se také hodí připomenout, že Ellen McLain byla minulý týden dabovat něco ve spojení s Portalem a nějakou novou hrou. Ellen nadabovala mimo jiné například GLaDOS, takže by se mohlo jednat o nějaké dotáčky k DLC. Co se týče nové hry, tak o tom samozřejmě nejsou žádné informace. Bylo by super, kdyby to byl nový Half-Life, ale kdo ví…
  • Na závěr tu mám takovou menší soutěž. Dostal jsem od Valve pár her a mám tady jednu kopii původního Portalu. Jestli má někdo zájem, stačí si o hru napsat do komentářů a připojit důvod, proč ji ještě nemá… Termín je do konce tohoto týdne. Ze zájemců pak v pondělí náhodně vylosuji výherce, kterému hru pošlu jako Steam Gift na email. Do kolonky emailová adresa při psaní komentáře uveďte svou adresu, na kterou máte registrován Steam. V případě nějakých nekalostí si vyhrazuji právo soutěž kdykoliv zrušit, nebo změnit.

15 komentářů u Krátké zprávy #26 – Slevy, soutěž, Gamescom

  1. honza napsal:

    jasper: získat ten šnorchl a plavecké brýle, bylo hodně lehký, potřeboval jsi na to 3 body, ty body si bud dostával z některých archviementů her a nebo že si dělal něco na steamu (např: vyfotit screenshot, dát někam komentář, ohodnotit hru…) já jsem měl nakonec tolik bodů, že jsem nevěděl co s nima budu dělat 😀
    Jinak nevite jak to vypadá s tou opravou toho sekání?

  2. johny napsal:

    sorry ze sem lezu ale seznamuju se teprve s portalem2 a jinou hru od valve nemám takže:
    jak se hrají a jak spustím archivementy?
    hru už mám dvakrát dohranou komplet a nikde jsem nic neobjevil
    díky ya odpoved a prosim odpovedte mi trochu jako pro blbečka
    díky

  3. SnEaK napsal:

    Vím, že to sem nepatri ale prosím kouknete se na to video
    http://www.youtube.com/watch?v=FjI6B3hclZM&feature=channel_video_title
    Jaspere jinak pěkný článek 🙂

  4. Thomas napsal:

    Ohledně slibovaného DLC už jsem něco málo na svém webu psal. Mike Ambinder mě před nějakou dobou ujistil, že na něm Valve pracuje a měli by ho stihnout vydat ještě tento měsíc 🙂

  5. Jasper napsal:

    Johny: Achievementy jsou v podstatě takové ocenění (řekněme odznaky) za splnění určitých úkolů ve hře. Buď to jsou úkoly, které splníš běžným hraním hry, nebo nějaké speciální složitější věci. Zobrazují se ve Steamu. Přímo v Knihovně u dané hry by měly být vypsané, popřípadě pak ještě ve Steam Community. Moje jsou třeba zde (najdeš tam i úkol, který musíš provést, aby se odemkl daný achievement.

  6. Jirka napsal:

    Ahoj ,
    chtěl jsem se zeptat na problém z Portálem2.
    Včera jsem ze Steamu stáhnul a nainstaloval „Brink“ vyselo to tam jako FREE a od tý doby mi Portal2 nejde spustit.
    Píše mi to „Program nelze spustit,protože v počítači chybí tier0.dll.Pokuste se tento problem vyřešit přeinstalací programu“.
    Poradí někdo jak se přeinstaluje originál zakoupený na Steamu.
    Díky Jirka

  7. Jasper napsal:

    Jirka: Zkus dát v knihovně her pravým tlačítkem na Portal 2, vyber Properties (Vlastnosti) – Local Files (Místní soubory) – Verify integrity of game cache… (Ověřit integritu mezipaměti hry…)

  8. IInka.789 napsal:

    Ahoj, chtěla bych si zasoutěžit o Portal.
    Důvod= brácha to má na PC a mě se to taky moc líbí ale nemám na to zatím peníze. Díky, snad se mi poštěstí =).

  9. Jirka napsal:

    To Jasper:
    strašně moc děkuju.
    Bylo staženo 228 souborů a už to opět funguje
    THX

  10. Necroman napsal:

    Stale hledam partaka na dohrani Portal 2 coop a par achievementu, mam hotovo asi 2/3 a nejak jsem na to nemel cas, tak kdyby mel nekdo zajem, kontaktujte me na Steamu ‚martinsuchan‘ 🙂

  11. Jan napsal:

    soutez: Portal nemám, jelikoz originalni verzi nevlastnim (a jedinou zkusenost jsem mel na PC u kamaráda) .. nemám rád cracknuté verze.. proto si myslím, ze bych si konecne rád dopral vlastní kopii této hry 🙂

  12. marcus napsal:

    Soutez – hral jsem jenom demo First Slice. Docela me to i zaujalo ale zatim jsem se k tomu nedostal. Takze kdybych vyhral, tak by to byla dobra startovaci pozice pro koupi dvojky 😉

  13. mickl napsal:

    Zdravím,
    zaujala mě soutež… A chtěl bych se přidat..
    Portal nechci pro sebe už jsem ho projel.Chtěl bych ho pro svého kamaráda,kterému se Portal líbil ,když ho chvíli hrál ale bohužel se mu to nechce kupovat,chtěl bych mu tedy ukázat ,že je to jedna s nejlepších her a trochu ho požduchnout k tomu aby si koupil Portal 2.A poznal fenomenální hru takových rozměru. Toť vše.

  14. ENgateman napsal:

    Soutěž-Také mě soutěž zaujala. Portal jsem hrál u kamaráda, tak jsem k němu chodil, tak často až jsem to dohrál :-). Stahovat si ho nechci, na to si ho moc vážím. Na steamu se jmenuji taky ENgateman.

  15. Jasper napsal:

    Soutěž již bohužel dávno skončila a vítěz byl vylosován…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Avatary zajišťovány službou Gravatar. Vyžadované informace jsou označeny *

*