Vlastnosti PlayStation 3 verze hry Portal 2

Portal 2 EU cover PS3Portal 2 vyjde mimo PC/Mac a Xbox 360 také na konzoli PlayStation 3. Již nějakou dobu je známo, že PS3 verze bude obsahovat některé funkce Steamu. Valve dnes zveřejnilo konkrétní vlastnosti PS3 verze:

  • Podpora pro cross platform multiplayer a chat. V kooperativním režimu tak může hrát hráč na PC/Mac spolu s hráčem na PS3. Totéž platí i o chatu.
  • Pokud si koupíme PS3 verzi a spojíme si PSN a Steam účet, dostaneme zdarma jednu PC/Mac kopii hry.
  • Podpora ukládání hry do úložiště na internetu. Není jasné, jestli se jedná přímo o Steam Cloud a zda lze v hraní pokračovat později na PC. Uloženou pozici z PS3 zatím nebude možné načíst v PC/Mac verzi hry. Je to technicky možné, ale komplikované a nezbyl na to čas, takže snad někdy později…

Gabe Newell již během loňské tiskové konference Sony na E3 oznámil, že Portal 2 pro PlayStation 3 bude nejlepší konzolová verze této hry. „Společně se Sony jsme vybrali řadu funkcí, které hráči určitě ocení. Věříme, že základ položený ve hře Portal 2 rozšíříme o další funkce a vlastnosti v budoucích DLC a updatech,“ řekl Gabe Newell.

„PS3 hráči jednoduše vloží Blu-ray disk do konzole, přímo ze hry připojí svůj Steam účet a budou mít k dispozici všechny své kamarády ze Steamu pro chat nebo kooperativní hru,“ dodal vedoucí projektu Josh Weier.

1 komentář u Vlastnosti PlayStation 3 verze hry Portal 2

  1. Lubci50cal napsal:

    najs

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Avatary zajišťovány službou Gravatar. Vyžadované informace jsou označeny *

*