Krátké zprávy #2 – Valve store, voda v Portalu 2, gamescom

  • Valve re-designovalo svůj Valve Store, ve kterém je možno koupit různé předměty souvisejícími s hrami od Valve. Zároveň přibylo několik nových položek s tematikou her Portal a Portal 2. Jedná se o obaly na iPhone a trička. Na české adresy bohužel stále nelze objednávat.
  • Zpracování vody ve hře Portal 2Další zpráva je poněkud techničtějšího rázu. Valve na své stránce s odbornými publikacemi zveřejnilo prezentaci na téma „Water Flow in Portal 2“, kterou připravil programátor Alex Vlachos pro konferenci SIGGRAPH 2010. Pokud tedy někoho zajímá, jakým způsobem bude řešeno proudění vody ve hře Portal 2, může se podívat.
  • Poslední zpráva se týká veletrhu gamescom, který se koná příští týden. Valve rozeslalo novinářům pozvánky na prezentaci hry Portal 2. Měla by být představena nová 15 minutová ukázka ze hry a možná bude upřesněno i datum vydání.

1 komentář u Krátké zprávy #2 – Valve store, voda v Portalu 2, gamescom

  1. Newborec napsal:

    Děkuju za web, na hru se těším jak malé dítě a Vaši stránku budu brát jako hlavní zdroj informací. Je přehledná, vtvořená a sepsaná inteligentnem, máte zajímavé zdroje. Takže díky a držte se! D.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Avatary zajišťovány službou Gravatar. Vyžadované informace jsou označeny *

*