Portal 2: Peer Review DLC je již dostupné všem

Portal 2: Peer Review DLCPrvní stahovatelný balíček (pokud nepočítáme Sixense MotionPack) je již dostupný pro všechny platformy. DLC bylo nejprve vydáno na konzoli Xbox, později na všech ostatních platformách. Balíček pro Steam verzi hry je velký zhruba 760MB (1,37 GB na Xboxu).

V souvislosti s vydáním DLC je dočasně také o 50% snížena cena hry Portal 2. Tu nyní můžete až do pátku koupit za příjemných 11,24€. Pokud hru tedy hru vy, nebo nějaký váš známý nevlastníte, nyní je ideální čas na koupi. Hned se pak můžete vrhnou na společnou hru v nové kooperativní kampani.

Screenshoty a video z DLC si můžete prohlédnout v předchozí aktualitě. Své dojmy a postřehy z hraní můžete vyjádřit v diskuzi pod aktualitou.

11 komentářů u Portal 2: Peer Review DLC je již dostupné všem

  1. DETKIL napsal:

    no bolo to dost krátke ale aj tak som spokojný

  2. Gorin napsal:

    Jediné s čím nie som spokojný je neprehladnosť tabuliek v challanges. Mohli by to prerobiť, spraviť viac podrobnejšie alebo to aspoň niekde na webe/steame rozpracovať dopodrobna (pokial niekto viete o nejakej podrobnejšej verzii ako v hre šup sem s tým )

  3. MililiVantili napsal:

    to je tam teda jenom přidaný challange? myslel jsem že bude i nějaký přidaný příběh…jak ho zapnu? v menu vidim prd…

  4. Gorin napsal:

    Pusti si normalnu stará verziu co-op a s tej riadiacej miestnosti sa dostaneš do pokročilej úrovne pokial máš prejdené všetky miestnosti

  5. MililiVantili napsal:

    aha, dík za tip. a v SP nové mapy nepřibyly?

  6. Frozen Monkey napsal:

    Super konecne, kdyby si chtel nekdo zahrat cop tak se ozvete: http://steamcommunity.com/id/4561235893324/

  7. USMC LeGeNd Is BaCk napsal:

    Tak to DLC dohráno. Skládá se z 9 map a podle mě jsou obtížnější, jak ty základní. http://steamcommunity.com/stats/Portal2/leaderboards/47840 tady jsou statistiky pro challenge mod a mimochodem ted jsme na 3. místě :). Schválně to zkuste překonat. (tim my myslim USMC legend is back – to jsem já a Hyna – kámoš). Je logický, že za pár dní už na 3. místě nebudem, ale podle mě je to téměr dokonalý čas. Omlouvám se, že jsem se hlavně vytahoval. 😀 DLC se mi fakt líbilo. Má to vážne skvělý zakončení. Zajímavé hádanky u některých jsme se zasekli i na pár minut. DlC jsem dohrál hned 2. den.

  8. SinKong napsal:

    Kde najdu v singlu ten přidaný příběh z DLC???

  9. Jasper napsal:

    V singlu ten příběh není, jen v kooperaci…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Avatary zajišťovány službou Gravatar. Vyžadované informace jsou označeny *

*