Krátké zprávy #20 – Záhadný odpočet, soundtrack, koncepty

  • Po záhadné rovnici, která naznačovala, že se má dnes něco stát, bylo v ARG objeveno počítadlo. Čas by měl vypršet dnes v 18:00. Bude tedy nakonec Portal 2 vypuštěn dříve, nebo vyjde demo (ke kterému jsou ostatně ve stažených datech i nějaké soubory)? Kdo ví, odpovědi se dočkáme už za přibližně 6 hodin. Dnes také vyšel 292MB velký update pro Portal 2.
  • K dispozici jsou 3 skladby ze soundtracku Portal 2. Poslechnout si je můžete na Amazonu zde a na Youtube zde a zde.
  • GameSpot vydal více než půlhodinové video Now Playing: Portal 2. Můžeme v něm vidět úvod singleplayerové i kooperativní části, vše komentované scénáristou Erikem Wolpawem.
  • Server usatoday.com sepsal 5 věcí, které jsme o hře možná nevěděli (thx Slum). Portal 2 byl například původně koncipován jako prequel, nebo že v rané fázi vývoje hra obsahovala i lepící gel, díky kterému bylo možné chodit i po stěnách a stropě.
  • Amazon zveřejnil několik nových konceptů ke hře (thx benetti32). Pohlédnout si je můžete zde:

25 komentářů u Krátké zprávy #20 – Záhadný odpočet, soundtrack, koncepty

  1. Patrik Strnad napsal:

    Doufám že to bude Release P2 😀 nebo aspon to Demo

  2. Fluppy (Comp Cube) napsal:

    Já doufám v pravý opak 😀 Ty bys měl taky 😀 Lidé by jinak nehráli náš mód 😀 A i teď ho budou srovnávat s P2 a to je naše jasná prohra 😀 Tak také bych byl rád za demo ale bojím se o nezájem o náš mód… To se nám to fixování bugů vymstilo. 😀

  3. SnEaK napsal:

    Tet updatli TF2 a spadl cely steam ve hre,nejsou prava na serverech, zmizelo vsechno nastaveni atd… 🙁

  4. Will napsal:

    Tím updatem mě pěkně nasrali, nefunguje Sourcemod, nefunguje Metamod, nejdou žádný pluginy a já se bojím servery vůbec updatovat…

  5. Jasper napsal:

    TWO HOURS TO NEXT TUESDAY (UNLESS OTHERWISE REDETERMINED)

  6. Will napsal:

    Takže to opravdu vydají teď?

  7. Cavaski napsal:

    Poslední minuta!!! Sleduju to už 5 hodin a teď se dočkám!!!

  8. LukasK3000 napsal:

    A je to na nule

  9. Cavaski napsal:

    A je to fail.

  10. Fluppy (Comp Cube) napsal:

    WTF? http://www.aperturescience.com/glados@home/

    To jako máme hrát Potato Sack který nemám?

  11. LukasK3000 napsal:

    Hele zaktualizuj tu stránku 🙂

  12. Jan napsal:

    No, jestli jsem to pochopil spravne.. za nakup her zvysujes power 🙂 a cim driv to lidi udelaji, tim driv Portal muze vyjít.. chytré:-)

  13. Cavaski napsal:

    Mílé VALVe,
    právě se Vám podařilo naštvat celou Portal 2 komunitu. Ta slavná událost vzbudila vysoká očekávání a nejen že se vlastně nic nestalo, dokonce by hráči byli radši, kdyby se tato událost vůbec nestala. Bramborama Vám přispívat nebudu, stejně díky Steamu vyděláváte více, než většina společností s fregvencí vydávání her 1 za rok.

    Váš nespokojený fanoušek.

  14. vecernik napsal:

    moc chytre 🙂 a hezke.. ale osobne moc neverim ze by se to dalo urychlit. (jo, a nic takovyho koupit neplanuju. jsem socka 😛 staci ze jsem utratil penize za P2 )

  15. Jan napsal:

    Klid 😉 Amíci vytáhnou peněženky a zítra to máme :))

  16. illegal napsal:

    Netreba nic kupovat, staci zapnut nejaku hru z potato sack a prida ju to do poctu current cpus. Problem je, ze zatial to neukazuje potrebny pocet. Nic nekupujte 🙂

  17. honza napsal:

    já to nechápu, když teda si něco koupim tak se zvýší ten počet bodů, a až jich bude X hodně tak vyjde portál 2? nebo co teda?

  18. honza napsal:

    aha, tak potato sack se mi fakt kupovat nechce

  19. illegal napsal:

    Nemusis kupovat cely pack, tie cisla vychadzaju odtialto: http://store.steampowered.com/stats/

  20. newborec napsal:

    Cavaski: laskavě už příště NIKDY, opravdu nikdy nemluv za celou komunitu, mluv za člověka, který neumí mateřskou řeč.
    Za celou Portal 2 komunitu nemůže mluvit nikdo, tak zklidni hormon.
    Nic jsi nepochopil a remcáš tu nesmysly. A ukázal ses navíc jako závistivý hlupák.

  21. Jan napsal:

    Spis by me zajimalo, kolik tedy musi byt tech CPU… a respektive.. to je realny cas pustenych her? Vsechny cary musi dojet na konec ? Nebo je to jen pocet spustenych her denne, ale ne aktualne hrajicich ? 🙂

  22. Cavaski napsal:

    Newborec: Omlouvám se, trochu (hodně) mi ujely nervy, celý den jsem se těšil a tohle mě vyvedlo z míry. Teď už se na to dívám taky jinak.

  23. illegal napsal:

    Jan: to zatial nikde neni uvedene, ale teraz „sme“ ziskali skoro 1 ciarku za hodinu. No ale pocital som kolko tych ciarok je a vyslo mi cislo 99, takze tymto tempom sa dostaneme na avizovany datum vydania… :-/

  24. Cavaski napsal:

    Začíná to být se mnou zlé. Nikdy jsem nebyl ve stavu „těším se na hru“. Vždy jsem to bral chladně, stylem „No tak to vyjde a já si to třeba zahraju“. Ale Portal 2 ve mně vzbuzuje emoce, o kterých jsem nevěděl, že je znám. Chvílemi naprostá euforie, potom obrovský vztek a myšlenky „Mělo to už dávno vyjít“ (Ještě jednou díky Newborci za ten koment, vrátil mě zpět k normálnímu myšlení. Přestalo mi fungovat Team Fortress 2, takže jsem si vztek vybil trochu nešťastně tady na fóru), a někdy dokonce zase ta nezájmová nálada. Ale po té většinom vynadám sám sobě, že se netěším na takovou pecku. Snad se to po vydání zpraví.

  25. newborec napsal:

    Cavaski: TAkový lidi, kteří si uvědomí svou chybu a poučí se z ní, mám rád. Klobouk dolů, hlape. Příjemné těšení plné emocí! 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Avatary zajišťovány službou Gravatar. Vyžadované informace jsou označeny *

*