Krátké zprávy #12 – Oficiální web, Chell, Valentýn, pre-order

  • Valve dnes spustilo novou verzi oficiálního webu www.thinkwithportals.com. Nově zde najdeme spoustu zajímavých informací. Za zmínku určitě stojí nová sekce blog, která snad bude pravidelně aktualizována.
  • Na webu se také objevil obrázek Chell. Vzhledově se od dřívějších artworků dost liší, více připomíná Chell z prvního dílu. Nový artwork s Chell se také objevil na obálce časopisu Canard PC.

Chell Canard PC Chell

  • V pondělí je Valentýn a Valve k této příležitosti připravilo několik přání, které si můžete prohlédnout níže. Na webu také píšou, že nám pomohou s „perfektním romantickým dárkem“. Pokud tím nemysleli zmíněná přáníčka, co asi můžeme čekat? Zahájení předobjednávek na Steamu s dvojbalením pro nás a naše drahé polovičky? Kooperativní demoverze? Nechme se překvapit, co Valve připraví…

Valentýn přání 1 Valentýn přání 2 Valentýn přání 3 Valentýn přání 4

  • Poslední zpráva není příliš důležitá, jelikož se u nás na hodnocení přístupnosti her moc nehledí. Portal 2 dostal v USA a Kanadě rating ESRB Everyone 10+. V Německu hra obdržela rating USK 12. Celoevropské hodnocení PEGI ještě není dostupné, ale dá se očekávat, že to bude také 12+ jako v Německu.

3 komentáře u Krátké zprávy #12 – Oficiální web, Chell, Valentýn, pre-order

  1. SnEaK napsal:

    I když valentýn osobně nemusim tak by kooperativní demoverze
    mohla vyjít.Jinak ta Chell vypada no.. dobře 😀

  2. honza napsal:

    podle mě kooperativní verze jako demo nebude, ale doufám, že vyjde normální singl playerová demoverze, na druhou stranu jsem vyděl, že na youtube jsou videa z kooperativní demoverze ( http://www.youtube.com/watch?v=N503mycNuyk ) tak se necháme překvapit 😉

  3. Lubci50cal napsal:

    tak teda Chell sa im vydarila =)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Avatary zajišťovány službou Gravatar. Vyžadované informace jsou označeny *

*