Krátké zprávy #9 – PC Gamer preview, HD video z CESu

Na serveru PC Gamer vyšlo preview na kooperativní část hry Portal 2. Moc nových informací se nedočteme, velká část textu zabírá popis testovacích místností, které již byly vidět v gameplay záběrech z loňské výstavy PAX. Pár zajímavostí tam ale je. Coop kampaň by měla zabrat přibližně 6 hodin. Z dřívějších informací již víme, že hra pro jednoho hráče bude stejně dlouhá  jako kooperace, takže celkově by se mohla herní doba pohybovat okolo 12 hodin. Kooperace také bude vyžadovat oba hráče, žádná hádanka nepůjde vyřešit samostatně. Během testování totiž vyšlo najevo, že pokud by měl jeden hráč možnost nějakým způsobem vyřešit level, tak by toho využil a nechal parťáka samotného…

Druhá zpráva se ještě vztahuje k výstavě CES, která se konala minulý týden v Las Vegas. Během výstavy bylo zveřejněno několik gameplay videí, většinou se ale jednalo o méně kvalitní kamerové nahrávky. Nyní je celé video dostupné i v HD kvalitě bez rušivého hluku z výstaviště:

Pro připomenutí dodávám, že se jedná o level speciálně navržený pro pohybový ovladač Razer Hydra. Těchto speciálních levelů bude více a vyjdou v balíku nazvaném Sixense Motion Pack.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Avatary zajišťovány službou Gravatar. Vyžadované informace jsou označeny *

*