Krátké zprávy #7 – Coop boti, aperturescience.com, soutěž

  • Valve minulý týden zveřejnilo jména botů z kooperativního módu. Doposud jsme věděli, že GLaDOS oslovuje boty jednoduše jako Blue (Core bot) a Orange (Turret bot). Ohledně Modrého se již spekulovalo, že se bude jmenovat Atlas, jelikož to má napsáno na zádech. Oranžový však žádný nápis na sobě nemá. Valve nyní odhalilo oficiální jména, která jsou Atlas a P-body.
  • P-body ApertureScience.comPo delší době došlo opět k aktualizaci stránky aperturescience.com. Za povšimnutí stojí Companion Cube a klasická Weighted Storage Cube s odlišným vzhledem oproti původní hře, které už byly k vidění už i v gameplay záběrech. Zajímavější věc ale nastane, pokud se na video budeme dívat delší dobu. Po nějaké době se totiž video mírně změní a před kamerou začne tancovat P-body. Na stromku se také rozsvítí Companion Cube Pin.
  • Pokud ještě nevlastníte původní Portal, můžete pro vás být zajímavá soutěž na webu aperturescience.webnode.cz. Za správné zodpovězení několika jednoduchých otázek můžete vyhrát krabicovou verzi hry Portal. Jestliže na soutěže nejste, můžete také využít vánočních slev na Steamu, kde je mimo Portal zlevněna tisícovka dalších her a každý den až do 2. ledna přicházejí další extra slevy.
  • Včera byl prostřednictvím tiskové zprávy zveřejněn vydavatel krabicových verzí hry Portal 2. Stejně jako u všech předchozích her od Valve jím je Electronic Arts. Hra bude podle tiskové zprávy dostupná 21.4.2011 na platformách PS3, X360, PC a Mac.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Avatary zajišťovány službou Gravatar. Vyžadované informace jsou označeny *

*